ZORG JIJ voor meijel?
ZORG JIJ voor een update in hun leven?

Medewerker zorg en welzijn niveau 2 / Helpende (m/v) voor nieuwe leerhuiskamer

Voor onze leerhuiskamer zijn wij op zoek naar

Medewerker zorg en welzijn niveau 2 / Helpende (m/v)

Die gaat voor een extra uitdaging en affiniteit heeft met het geven van intensieve begeleiding aan leerlingen. Zoek jij een afwisselende baan en spreekt het concept kleinschalig wonen jou aan? Lees dan snel verder en solliciteer!

Sint Jozef is volop in beweging. In september starten we met onze leerhuiskamer waar zowel leerlingen als professionals zich in een gecontroleerde en veilige omgeving op een praktijkgerichte wijze kunnen ontwikkelen en waarbij kwaliteit van zorg aan bewoners gewaarborgd is. Hiermee willen wij bijdragen aan een lerende organisatie waarin ontwikkeling als professional en ontwikkeling als mens hand in hand gaan en oog is voor innovatie en ontwikkeling. Onderwijs wordt steeds meer maatwerk. We verwachten van onze nieuwe medewerkers dat ze naast hun vakgebied een extra uitdaging zien in het intensief begeleiden van zowel leerlingen als collega’s op onze leerhuiskamer. We zijn benieuwd naar jouw ideeën en inbreng én willen dat jij je helemaal thuis voelt in onze organisatie.

Wat kun je verwachten?

We bieden volop ruimte voor persoonlijke en professionele (door)ontwikkeling zodat je functie echt bij je past en waarbinnen je persoonlijke talenten zich verder kunnen ontwikkelen. Je komt terecht in een fijne werksfeer met betrokken collega’s. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT (Verpleging  Verzorging en Thuiszorg). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het aantal werkuren bepalen we samen.

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving:

Persoon
Je bent open, communicatief vaardig, leergierig, flexibel, enthousiast, geduldig, meedenkend en beschikt over een kritisch vermogen en bent bereid tot pionieren in teamverband. Je bent in staat constructief feedback te geven en te ontvangen Je wil graag kennis overdragen en kan hierbij de ander ruimte geven om de leervraag te stellen en in zijn eigen tempo te leren.

Wij vragen

 • Je hebt een diploma gericht op zorg en/of welzijn niveau 2 of je volgt een opleiding in de zorg (niveau 3, 4 of 5) en hebt al enige werkervaring.
 • Je bent bereid om de taken van een Helpende op je te nemen of te leren.
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep (bewoners met psychogeriatrische en/of somatische problematiek) en kleinschalig wonen. Als persoon ben je hulpvaardig, dienstverlenend, creatief en flexibel.
 • Je hebt sociale vaardigheden zoals tact, inlevingsvermogen en je kunt zelfstandig werken.
 • Je neemt een dienstverlenende houding aan waarin het accent ligt op vraag gestuurd werken
 • Je onderschrijft onze visie en maakt deze samen met bewoners, familie, vrijwilligers en collega’s waar.
 • Je bent bereid om begeleiding te bieden aan leerlingen

 

Wij verwachten dat jij wil groeien en de volgende vaardigheden wilt ontwikkelen?

 • Coachende vaardigheden
 • Reflectief vermogen
 • Persoonlijk leiderschap
 • Didactische vaardigheden

 

Wil je meer weten?

Voor meer informatie neem gerust contact met Audrey Rinkens (ma., di., do., vr.), Audrey Rinkens, tel. 06-14722249, a.rinkens@sintjozefwonenenzorg.nl. Het is ook mogelijk om gewoon eens te komen kijken of een dagje mee te lopen.

Interesse?

Stuur je brief met CV per e-mail: sollicitatie@sintjozefwonenenzorg.nl. Of reageer hieronder direct.

 

Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct!